Wat ik doe

Ik help ondernemers zoals jij bij het verkrijgen van inzicht in hun verhaal en identiteit. Zo leg ik voor jou de basis van waaruit je content kunt maken die je publiek écht raakt.

Ik laat je zien wat je eigenlijk wil vertellen, maar waar je de woorden niet altijd voor kan vinden. Dat wat jouw bedrijf betekenis geeft: je drijfveren, kernwaarden en je belofte. Door middel van interviews, workshops en strategische sessies gaan we op zoek naar het unieke verhaal van jouw organisatie. Alleen met jou, of samen met je team.

Organisaties zijn net mensen: ze hebben allemaal een eigen identiteit en een eigen verhaal. Ik geef je inzicht in de identiteit van je bedrijf, in het verhaal achter je producten of diensten.

Lees meer

Je weet wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Nu jouw doelgroep nog…

Lees meer

Het Raakvlak-traject is een samenwerking tussen twee zzp’ers met elk hun eigen expertise: Anja in beeld, ik in tekst.

Lees meer