Merkidentiteit & merkbelofte

Organisaties zijn net mensen: ze hebben allemaal een eigen identiteit en een eigen verhaal. Ik geef je inzicht in de identiteit van je bedrijf, in het verhaal achter je producten of diensten.

Kun jij in 1 zin uitleggen wat je de wereld te bieden hebt?

Het verhaal van je organisatie onder woorden brengen blijkt niet altijd even makkelijk. Vertellen wát je doet lukt vaak wel, waarom je het doet is al een stuk lastiger. Terwijl het ‘waarom’ je juist maakt tot wie je bent. Dat is de reden dat je klant voor jou kiest, en voor jou blijft kiezen. De reden dat je medewerkers voor je komen werken, en voor je blijven werken.

Daarom is het belangrijk om die kern van je bedrijf, jouw identiteit, boven water te krijgen. Zo creëer je een kapstok waaraan je vervolgens al je communicatie-uitingen kunt ophangen.

Door middel van interviews en creatieve sessies brengen we samen jouw verhaal in kaart, om dit vervolgens samen te vertalen naar een concrete merkbelofte. Deze vertelt kort, krachtig en geloofwaardig waar je voor staat en wat jij de wereld te bieden hebt. Zo wordt jouw ‘waarom’ zichtbaar én deelbaar. Met je team, met je klanten, met de wereld.

"People don't buy what you do, they buy why you do it" - Simon Sinek

Je weet wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Nu jouw doelgroep nog…

Meer lezen

Het Raakvlak-traject is een samenwerking tussen twee zzp’ers met elk hun eigen expertise: Anja in beeld, ik in tekst.

Meer lezen