Dit ben ik

Als je samen met mij een deep dive neemt in de identiteit van je bedrijf, wil je natuurlijk ook weten wie ik ben. Mijn naam is Eline, ik zing graag, ben gek op sporten, de zon, rode wijn en chocola. Ik maak het liefst vroeg in de ochtend een wandeling, ga er graag op uit met vrienden en heb een specifieke én brede muzieksmaak.

Niet in een hokje

Mijn lijstje met gelikete nummers op Spotify is een uiteenlopende verzameling van kleuren en smaken: techno, klassiek, dansbare deuntjes, Beyoncé natuurlijk, African vibes en van alles daar tussenin. Ik hou van verrassende combinaties en vind het stiekem heel leuk als dingen niet in een hokje te plaatsen zijn. Denk aan een interieur dat net niet klopt, of een outfit met een subtiele twist.

Duaal, tegenstrijdig, veelzijdig: mijn uiteenlopende muzieksmaak zegt ook wel iets over mij als persoon. Ik ben over het algemeen rustig en ingetogen en begeef me in grote groepen vaak op de achtergrond, maar pak net zo lief de microfoon voor een optreden op het podium. Een avond thuis op de bank met de gordijnen dicht en kaarsjes aan vind ik fijn, maar tegelijkertijd voel ik de drang om op reis te gaan en de wereld te ontdekken. En ik laat me graag afmatten tijdens het kickboksen, maar ik ben ook een meisje-meisje dat baalt van een gescheurde nagel…

Echte verhalen maken de wereld mooier

Die dualiteit zie ik ook terug in mijn werk. Ik krijg veel energie van een dag vol afspraken en creatieve brainstorms, terwijl ik de dag erna het liefst doorbreng met alleen mijn laptop en koffie als gezelschap. Gelukkig heb ik in mijn werk alle vrijheid om mijn agenda precies zo in te delen: enerzijds veel contact, gesprekken en prikkels, anderzijds genoeg quality time met mijn laptop in een fijne koffietent.

De rode draad in mijn werk is de kracht van authentieke, oprechte verhalen. Of ik nu een brainstorm heb met het marketingteam van een gevestigd bedrijf of een interview met een startende ondernemer; altijd ben ik op zoek naar echtheid, naar dat laagje onder het oppervlak. Naar het authentieke verhaal van de persoon die ik spreek. Uit (eigen) ervaring weet ik dat het knap lastig kan zijn om je eigen verhaal helder te krijgen. En hoe fijn het is als iemand met je meekijkt, de juiste vragen stelt en luistert naar dat wat je zegt – én juist niet zegt.

Ik ben ervan overtuigd dat het kennen en delen van je eigen verhaal je in staat stelt om een diepere verbinding aan te gaan met de mensen om je heen. Met mijn werk hoop ik dan ook bij te dragen aan een beetje meer verbinding in de wereld. Door meer tijd en aandacht vrij te maken voor elkaars verhaal ontstaat er meer wederzijds begrip. En volgens mij wordt de wereld daar een stukje mooier van.

De rode draad in mijn werk is de kracht van authentieke, oprechte verhalen