Mijn werkwijze

Samenwerken met een storyteller, hoe gaat dat in zijn werk? Om je een idee te geven van de werkwijze die ik hanteer heb ik in onderstaande stappen globaal het proces beschreven.

1

Kies jouw product. Heb je vragen of wil je eerst graag even telefonisch kennismaken? Stuur me dan een mailtje, dan plannen we samen een telefoontje in van 20 minuten waarin we kort kennismaken en jouw eventuele vragen doornemen.

2

Jij kiest jouw product en schaft deze aan via de website.

3

Yes, we gaan samenwerken! Samen plannen we de eerste afspraak in, afhankelijk van jouw gekozen product is dit een Zoom call of een een face-to-face afspraak.

4

Aan de slag! Afhankelijk van het door jou gekozen product gaan we tijdens onze afspraak lekker brainstormen óf we gaan in een diepte-interview op zoek naar jouw kern.

5

Nu ben ik aan zet. Net is nu aan mij om full focus de juiste woorden voor jou op papier te gaan zetten en jouw verwachtingen te overtreffen in de vorm van een contentplan of jouw ondernemersverhaal.

6

Het moment suprême! Strikje erom en verzenden maar: jij ontvangt jouw aangeschafte product in je mailbox.

7

Alleen van toepassing op jouw ondernemersverhaal. Jij laat jouw vers geschreven ondernemersverhaal op je inwerken en verzamelt je eventuele feedback. In maximaal 2 feedbackrondes komen we samen tot het definitieve product.

8

Jouw ondernemersverhaal of jouw contentplan voor het komende kwartaal is helemaal klaar en kan meteen gebruikt worden in de praktijk.

9

Klikt het zo goed tussen ons dat je wilt blijven samenwerken? Tof! Dan kun je één van mijn pakketten voor social media & content ondersteuning kiezen.

“Hier staat een referentie van iemand die haar ondernemersverhaal door Eline heeft laten schrijven en hier enorm mee geholpen is.”

Voornaam & achternaam - Functie & bedrijfsnaam
Wat is jouw verhaal?